Design je eigen cap 2018-04-23T11:35:28+00:00

HET EENVOUDIGE WOW STAPPENPLAN

1 Ontwerp je eigen headwear

We bieden vele verschillende modellen caps, hats, beanies en mutsen aan met een grote variatie in klassieke, sporty en fashion fabrics uit onze eigen fabric voorraad. Er zijn vele kleuren fabrics, verschillende sluitingen en diverse mogelijkheden om uw branding en logo’s aan te brengen. U kunt uw geheel eigen stijl headwear ontwerpen.

2 Het invullen van design set up

Selecteer het gewenste model en vul de door WOW aangeleverde Adobe Ilustrator template in of gebruik uw eigen digitaal ontworpen design set up. Mocht dit niet mogelijk zijn dan kunnen wij uw design set up maken. De branding en logo’s kunnen worden aangebracht met flat embroideries, 2D en 3D embroideries van hoogwaardige kwaliteit maar uw logo en branding kan ook als patch, badges of als geweven labels en prints worden aangebracht. Stuur uw design set up per email naar ons toe en wij helpen u graag verder!

3 Prijzen

Zodra uw design set up is bepaald, zullen we een prijscalculatie maken die gebaseerd is op het gewenste model en met de gewenste branding, logo’s en de verschillende extra’s die mogelijk zijn om uw design headwear optimaal te branden. Onze prijzen zijn inclusief een proto sample, standaard verscheping vanuit het Verre Oosten per zeevracht en inklaring/invoerrechten in de EU en u heeft een volledige garantie op de producties.

4 Proto sample

Zodra uw design set up en de prijs door u zijn goedgekeurd wordt er een proto sample geproduceerd. Dit proces vergt ongeveer 2,5 tot 3 weken. Na volledige goedkeuring van proto sample volgt de bevestiging voor de productie voor de door u gewenste aantallen (vanaf 144 stuks per model/kleur).

5 Productie

Na de volledige goedkeuring van uw proto sample wordt de productieorder bevestigd en zal de productie worden gestart. De gemiddelde productie vergt 5 tot 6 weken en verscheping per zeevracht naar de EU vergt ongeveer 4 tot 5 weken. We klaren de goederen in en na controle van de goederen in ons magazijn in Denemarken wordt de order aan u toegestuurd. Spoedproducties kunnen we eventueel voor u per luchtvracht over laten komen tegen extra kosten.